Over Anne

Ik ben Anne Gijbels, 23 jaar oud. Ik heet je welkom op mijn site en stel mezelf graag even voor.

Ik ben afkomstig van Achel, maar woon ondertussen al een jaar in Lommel. In oktober 2016 ben ik hier ook van start gegaan als zelfstandig diëtiste. Voeding, en de beleving die daar bij komt kijken, vind ik heel speciaal en belangrijk. Ik koppel voeding aan gezondheid, vrienden, familie, reizen, gezelligheid… en aan mijn job! Naast mijn werk als diëtiste kook en bak ik ook graag in mijn vrije tijd. Daarnaast hou ik van uiteten, reizen, dieren, activiteiten met vrienden, creatief bezig zijn en doe ik ballet.

Professioneel

In juni 2015 behaalde ik mijn diploma voedings- en dieetkunde aan Odisee Hogeschool in Gent. Tijdens stages in zowel de zelfstandige sector als in het ziekenhuis, heb ik kennis kunnen maken met verschillende takken van de diëtiek. Hier heb ik ondervonden dat ik heel graag werk met aan ziekte gerelateerde voedingsproblemen.

Omwille van die reden heb ik ervoor gekozen om nog een jaar extra te studeren en mijn interesse en kennis verder uit te breiden op twee gebieden: diabetes en kanker. Vanaf juni 2016 mag ik mezelf ook diabeteseducator en oncologisch diëtiste noemen.

Daarnaast volg ik uit interesse en vanwege mijn vak de ontwikkelingen op gebied van voeding en gezondheid en neem ik regelmatig deel aan voordrachten en bijscholingen. Voorbeelden van scholingen die ik al toepas in de praktijk zijn ‘Koolhydraatbeperking streng, matig, licht’ door Harriët Verkoelen en de winkeloefening.

Persoonlijk – Positief – Permanent

Met bovenstaande kernwoorden wil ik mijn manier van aanpak omschrijven. Geen algemene adviezen, maar een individueel plan op maat gemaakt. Wat werkt voor jou? Geen wijzende vinger, maar nieuwe mogelijkheden en kansen. Wat is goed voor jou? En geen sprint naar een snel resultaat, maar een duurloop naar een blijvend resultaat.

Meer weten over deze aanpak? Je vindt nog veel meer informatie onder ‘Wat doe ik’.

 

14456704_10210673921306038_226321979_o